Aktuellt & Program

Primusgastarna Sjöscoutkåren S:t Göran


Aktuella nyheter!

Här hittar ni våra terminsprogram samt aktuell och tillfällig info. Inlägg om saker som har "passerat" försvinner efterhand att infon blir inaktuell!

Upplagt den 23/1-19

Tredjeåringar se hit!

Missa inte att dra iväg till Försmak helgen den 17-19 maj. Länk till mer info och anmälan hittar ni under fliken ”Utbildning och arrangemang”

 

Specialtider under VT 19 (när ordinarie tisdagsmöten ändrar tid) 

  • 23/4: Vi anordnar S:t Georgsdagen för hela kåren eftersom den i år infaller på en mötesdag. Tiden justeras däremot något och mötet blir mellan 18.30-20.30 i villan.

   

  Specialdatum under VT 19 (saker som händer utöver tisdagsmötena)

   

  • 30/3: Tävlingen ”Sjöscoutdagen” går av stapeln på Skeppsholmen. 

   Vi möts vid Skeppsholmsbron, brofästet på fastlandssidan (vid nationalmuseum) kl 9.00 den 30 mars. Prisutdelningen är klar senast kl 16.00


   Ta med: Matsäck (gärna något varmt att dricka), kläder efter väder (inklusive scoutskjorta), penna, och papper. Det är också bra om någon per patrull har en klocka så ta gärna med en sådan om ni har. Mobiler kommer inte få användas.


  • 27/4: Sjösättning och villafix mellan 7-16. Under dagen kommer några att sjösätta våra båtar och andra kommer hålla till i villan och fixa saker där. Det kommer gälla lite olika tider för olika aktiviteter och mer info om detta kommer.

   

  • 28/4: Vi kommer masta på våra båtar. Mer info om detta och vilka det berör kommer.

   

  • 13/6: Terminsavslutning med hela kåren i villan mellan 18-20

   

  Upplagt den 9/8-18 (gäller tillsvidare)

  Nytt hälsokort!

  Nu är nya och förbättrade hälsokortet, som gäller för ht18-vt19, här. Läs igenom infotexten, fyll i digitalt (via dator), skriv under och maila in till ledarna. 

   

   

  Upplagt den 11/1-19

  Terminsprogrammen

  Här hittar ni terminsprogrammet för Syd och för Nord. Checka rätt dokument eftersom både tider och, ibland, aktiviteter skiljer sig åt!